tisdag 26 juni 2012

Flyttkaos eller bara en ursäkt


Ja det är lite upp och ner här hemma nu för tiden. En del är nedpackat i lådor, jag och Jacob lever i en ikeapåse (mer eller mindre), möbler håller på att säljas, tavlor har plockats ned... Ja bilden är nog en bra beskrivning av hur det ser ut hos oss. Konstigt nog känns det ändå bra. Organiserad röra. Kan man kalla det så?
Ibland funderar jag på om man lever i ett flyttkaos eller om det bara är en ursäkt för att slippa städa och plocka undan. För visst blir det så att man tänker "varför städa nu i denna röra...kan lika bra vänta". Det är mycket som väntar och dammråttorna leker tafatt :)

Det är fullt ös på jobbet igen efter semestern. Tommy dömer fotboll just nu så det är lugna gatan här hemma. Annars står det mycket på schemat...igen. I morgon blir det lite squash med Therese, sedan kalas på fredag, kalas och studentfest på lördag...PLUS att det måste packas. Sista helgen innan flytt. Tiden går snabbt. Men nu har vi ett bra flytteam tills den 7e. Flyttbilen är bokad. Bara ölen som ska inhandlas :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar