fredag 3 december 2010

Vilken pajas!

Jag har varit hemma med Jacob idag också, men nu är han på bättringsvägen. Att bada har inte varit någon populär aktivitet senaste veckorna, men bad skulle det bli... Allt gick väl hyffsat smärtfritt även om det inte är en enkel match. Efteråt tänkte jag smörja in hans ben för han är så torr nu när det är kallt. Självklart skulle han hjälpa till och helt plötsligt var tuben halvfull och Jacob indränkt i mini derm. Han bara skrattade och smetade in sina ben och armar för fulla muggar. Buse!
Sedan pratade han med morfar i telefon och när han (morfar) försöker prata med mig genom högtalartelefonen så säger Jacob med jämna mellanrum nej...nej...nej...nej...nej *skratt* nej...nej...nej *skratt*...nej. Vilken pajas. Det komiska är att han själv tycker han är rolig :)


Just nu sitter vi och tittar ut över det fridfulla vinterlandet. Det har varit fint väder idag. Kallt, men delvis soligt. Dessa fina istappar hänger utanför alla våra förnster i vardagsrummet. Istappar är ganska underskattade. De är faktiskt riktigt fina och mysiga. Inte om de ramlar ner, men när de sitter där mot den kalla blå himmeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar