tisdag 10 augusti 2010

Otursdag

Det började i morse när vi skulle gå till affären. Full fart framåt men något gick snett. Han föll som en kägla och skrapade knäna. Faran var snart över och vi gick vidare. Vi tog en tur till Rödebybadet och utanför bilen snubblade han över vagnen och knäna tog stryk igen!
Några minuter senare for han som en virvelvind över plattorna på badet för att titta på de roliga leksakerna som stod i en vagn. Full fart tillbaka och pang sa det igen. Han låg som en säl på marken av den kraft som uppkom i fallet. Han skrapade båda knäna så det började blöda.
Tuffa killen var på benen efter några minuters återhämtning, men något badande ville han inte veta av. Timmen senare blev det ett mindre fall igen som påminde knäna om hur illa tilltygade de var.
Närmare tre åkte vi hemåt. Han storknade direkt i sängen och sov 45 minuter. Sedan blev det mys i eftermiddagssolen och glass på stan. När vi nästan var hemma igen åkte han i backen på nytt och knäna började blöda igen. Nu såg man verkligen på honom att han fått nog. Det gjorde ont.
Nu sover han gott och i morgon hoppas vi att alla olyckor är borta och att han kan stå på benen igen.

3 kommentarer:

  1. Kanske knäskydd är nästa inköp på listan? Barn som är i en "växtperiod" tappar kontrollen över bene. Dom gör lite som dom vill. Båda mina barn har såna perioder. Dessa uppstår när dom växer lite för mt på en gång.

    SvaraRadera
  2. Stackars liten... Hoppas att det är bättre idag och att ni har snygga plåster;)
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Jag kan säga att plåster räcker inte till hans knän så de får vara utan. Ser illa ut, men börjar nog kännas bättre. Han vill fortfarande inte sätta ner knäna när han ska klättra så han ber mycket om hjälp :)

    SvaraRadera