onsdag 18 augusti 2010

Störtkul eftermiddag!

Vem gillar inte att vara barn och hur ofta behöver man inte ha barn för att kunna leva ut barnasinnet helt och hållet!? Ofta! Annars kan det bli pinsamt och man känner sig som en jättebaby på fel plats. För visst är gungorna för små och rutschkanan många gånger för trång!? :P
Sedan Jacob föddes kan vi göra allt vi vill utan att det känns konstigt *blink*

I eftermiddags lockade vi med Emma och Nea till Barnens Lekland. Jacob är väldigt glad för Nea och pratar gärna om henne så det blev kanonbra sällskap.


Hinderbanan är kul! Att klättra och känna sig duktig kan väl inte vara annat än bra för kropp och självförtroende. Lite skillnad på prestation och kroppskontroll den här gången jämfört med när vi var här sist och han bara var 1 år.


Här bjuder mamma på taxiverksamhet. Jacob blänger på tjejen bakom som envisas med att köra på honom. Mamma fick styra upp och säga till henne :)


Övningskör! Här lär han sig tanka. Dyr bensin var det. Över 13 kr litern.


Inne i labyrinten. På leklandet går det minst sagt att både klättra uppåt, nedåt, till höger och vänster, krypa genom saker, hoppa, studsa, åka och köra. Svetten den lackade på oss alla fyra. Inte bara på grund av de säkerligen 35 grader(!) där var inne utan för hur våra barn rastade oss!


Trevligt när barnen har några sekunder över att sitta stilla så man kan få en bild på dem :)

Full fart igen! Här bestiger de klätterväggen för att komma upp till en superlång rutschkana.
Den var kul både för vuxna och barn. Efter första gången sa Jacob "mer åka" hela tiden och sprang direkt till början av hinderbanan för att komma upp till rutschkanan igen. Försökte filma detta men vid det tilfället fick vi inte så bra fart på grund av kläderna och värmen. Det syns i filmen, men efter detta åk kom jag på hur vi skulle få upp farten och oj vad det gick! Jacobs hår flög och han skrattade glatt.



Här kommer en film från studsmattan också. Den var kul! Både att hoppa på och att slänga sig i :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar