tisdag 20 mars 2012

Dålig uppdatering

Det finns inte så mycket ork över till bloggande nu för tiden. Det är mycket att göra på jobbet och vi har konstant övertid känns det som och Jacob kör på max gällande TROTS. Så just nu räcker orken bara till att jobba och ta alla strider hemma. Inte så upphetsande, men det ska göras det med.
Det blir katastrofala utbrott när han hör ordet nej eller om han inte får bestämma. Han snedtänder för minsta lilla, tex om han måste tvätta händerna med tvål, om han inte får äta macka istället för middag, om han måste borsta tänderna innan han ska lägga sig mm mm. Det är oftast bagatellsaker som blir världskatastrofer...och suger fett med energi. Idag grävde han i blomkrukorna så det blev jord överallt på golvet. Fullt normalt tyckte han. Suck. Han testar oss till 110% och blir såååååå förbannad när det inte går som han tänkt sig. Jag är inte helt upplagd för sånt här på morgnarna kan jag säga.
Härrom dagen betedde han inte sig som han skulle vid matbordet och fick gå därifrån. På väg ner från stolen inser han att han spillt ris på stolsdynan. Han tittar på riset och sedan på mig. Kör in handen under dynan. Lyfter den sakta upp. Jag säger till honom att plocka upp riset och att inte slänga det på golvet. Det syntes ju lång väg att det var det han ville göra. Handen lyfte upp dynan lite till och sedan sa det pang och den var i lodrät lutning och riset på golvt. Unge! Han jävlas hela tiden... Stackaren är i totalt i obalans och är helt omedveten om det. Innerst inne tycker han ju själv att detta är väldigt jobbigt. Jag tror 3-års trots är lite som tvångstankar. De små rackarna MÅSTE BARA. Tur det inte varar för evigt :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar