söndag 22 juli 2012

Usch...nu kommer det tråkiga

Lägenhetsstäd! Började lite smått med städningen av gamla lägenheten idag. Gud vilken tid det tar. Blä! Det är inte kul alltså. Ett ont måste.
Började med köket och har hunnit med att rengöra ugn, spis, kyl och frostat av en av frysarna. Har även torkat ur en del skåp och rengjort persiennerna. Alltså det här med persienner... Det måste vara det värsta att rengöra. Sånt jäkla pillejobb. De bara flyger kors och tvärs och man drar runt skiten. Hahaha.. Men det är ju så.
Får se när vi tar nästa ryck. Besiktning om en vecka.
Vi har en del möbler kvar i lägenheten som vi måste bli av med under kommande vecka också. Ett soffbord, tvbänk, vitrinskåp och en smalare hylla. Good luck! Känns tufft, men vi måste... Inget ni behöver? :)

1 kommentar:

  1. Mormor o morfar24 juli 2012 kl. 18:27

    Hej dotter och svärson...vi lider med er och städningen som väntar. Ingen höjdare.. Vi har efter den lilla hjälp vi kunde hjälpa er med under flytten till den nya lyan, förvånats över den snabbhet och effektivitet som ni visat. Verkar som allt är på plats, det har verkligen blivit bra. Bra känsla för interiör och möblering. Det ser verkligen trivsamt ut i er nya lägenhet som vi önskar er all lycka och trevnad i. (inte dumt med ett eget rum-gästrum när vi kommer) Tyvärr kan vi inte hjälpa till med ständnigen i den gamla lägeneheten, hade vi varit hemma hade vi givetvis varit på plats med support...!!!!!!
    kramar från mormor o morfar !

    SvaraRadera