torsdag 8 maj 2014

Skylanders Giants

Sedan en dryg vecka tillbaka är det bara Skylanders som gäller här hemma. Vi kom över ett Skylander Giants Wii inklusive 3 skylanders för endast 99kr på Ica Maxi och detta har varit ett lyckoköp. Jacob är helt förälskad i detta spel!
Det mest positiva med spelet är att karaktärerna pratar svenska så även mindre barn förstår vad de ska göra. Annars är oftast spelen på engelska och då spelar de mer på måfå. Nu vet han vad de säger och förstår vad han ska göra. 

Jacob tycker det bästa med spelet är alla skylanders han kan välja mellan. I tidigare spel har man alltid valt karaktärer i själva spelet, men här har man karaktärerna hemma i en väska. Man sätter den skylander man vill spela med på en speciell platta som är kopplad till wii:et och så spelar man med just den karaktären. Vill man byta karaktär tar man bort skylandern från plattan och sätter dit en annan. Alla har olika superkrafter. Smidigt och superkul tycker Jacob. Antar att det även var en bra idé från tillverkarna som håvar in storkovan på alla gubbar. Ungarna vill ju naturligtvis ha ALLA skylanderskaraktärerna och de är inte gratis.

Jag överraskade Jacob med en tavla idag. Ett flertal skylanders bor nu på väggen ovanför hans säng. Gissa om han är supernöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar