torsdag 23 september 2010

Vilken härlig födelsedag!

Idag blev vår underbara son två år!
Igår kväll var det fullt ös med paketinslgning och uppblåsning av ballonger. Vi ville att han skulle få en riktigt bra födelsedag.

Dagen började tidigt i morse då det blev sång och paket. En liten yrvaken kille kollade på alla paketen i sängen och utbrast "wow...miiiiiiina". Han sken som en solstråle och såg lycklig ut. Självklart sjöng vi för honom och han undrade nog vad som pågick. Efter sången öppnades det paket från höger till vänster och i år förstod han verkligen vad det var frågan om. Vid 1 år öppnades det också paket med lite hjälp, men innehållet var tämligen ointressant och förståelsen ganska begränsad. I år var det andra bullar. Han njöt verkligen av det som hände och slet upp paketen i en våldsam fart och hajade direkt vad det var han hade fått. Superkul och den mysigaste morgonen på länge.

Här har han fått en cool mobil som han fastnat för i affären för länge sedan. Den ringer, lyser, har bilder i displayn och massa mer. Känns mer riktig än andra telefoner även om det är leksak. Det ängnades mycket tid till den vill jag lova.


Som ni ser var det en glad och lycklig morgon för vår lille prins. Vi åt frukost ihop och åkte till jobbet/dagis lite senare än vanligt.
När vi hämtade honom i eftermiddags hade de haft kalas på dagis. De hade sjungit och gett honom ett paket. Han var så stolt så! När vi kom hem så låg det rolig post i brevlådan. Det var både kort och paket.

Busy kille. Här gratuleras han av morbror Johan och berättar att han gärna flyger flygplan när morbror hälsar på i helgen.

Tack alla som kommit ihåg vår lille prins och som skickat paket och gratulationer. Jacob skickar ett stort tack och en kram till er!

1 kommentar:

  1. Grattis på födelsedagen Jacob!
    Bamsekramar från mormor och morfar.

    SvaraRadera