tisdag 25 januari 2011

Ett rån eller ett genidrag?

Vi kom just hem från Hundfjället där Jacob fått träffa polarhundarna och fått testa hundspann. Han tyckte det var superkul och skrek "mer åka, mer åka" när han kom tillbaka.
Eftersom vi inte visste vad han skulle tycka eller säga så valde vi att haka på en mindre prova-på-tur med ett gäng valpar. Det var jag och Jacob som gav oss iväg med en yngre charmig snubbe ;-) Hundrarna var på G så vi höll på att välta i en 300 graders kurva.

För att komma till saken så kostade det 100kr för en vuxen person och 80kr för barn. Med tanke på att det var en kort runda kan detta kännas som ett rån. Fördelen som vi såg var att Jacob fick testa på något kul och vi fick se hans reaktion.
Grejen är ju den att ska man åka iväg på en 1,5 timmes tur så rånar de en på HELA 755kr per person och 400kr per barn. Detta skulle innebära nästan 2000kr för oss tre. Är rån ett berättigat ord? Förstå att man inte chansar med en 2-åring.
Då folk uppenbarligen betalar dessa hutlösa priser får man ju ställa frågan om det är ett genidrag eller rån trots allt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar