måndag 31 januari 2011

Mycket som blivit gjort

Efter en vecka i Sälen var tvätthögarna gigantiska så det var bara att ta tag i det eländet i morse kl 07:00. Efter tvättande i 5 timmar samt städ av hela lägenheter och putsning av fönsterna (så vi skulle kunna se ut igen) blev det lunch och en timmes vila för Jacob. Jag fattar inte hur det kan bli så skitigt när man inte ens är hemma. Man tror att barn är orsaken till att det blir dammigare och smutsigare hemma, men jag börjar tro att de minskar dammet istället då de far runt och skapar små dammråttor med sina virvelvindar :)

Efter lunch blev det en tur till Bubbetorp för att kasta "skit" som stått i flera månader. Sedan var det bilens tur...

Det är inte ofta bilen blir så skitig som när man bilar upp till fjällen. Det blev 100% städ även där. Tvätt utvändigt, dammsugning, putsning av fönster och påfyllning av spolarvätska och bensin. Morfar Marcus, har du bytt in din svarta bil än och hämtat ut en vit? ;)

Hem igen för att fixa mat, bada Jacob och diska undan... Så här är vi nu; Tommy nattar Jacob och jag röjer sista. Väl spenderad semesterdag? Tja, kan diskuteras. Semester förknippar man ju oftast med roliga saker...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar