onsdag 5 oktober 2011

Äntligen blev det av!

Jag har velat gå till badhuset många gånger, men det har helt enkelt aldrig blivit av. Tråkigt! Men idag, då jäklar... Vi tog cykeln in till stan och hängde på låset klockan 10 då barnbassängen öppnade. Jacob hade packat egen väska innehållandes badbyxor, armpuffar och en clementin. Det var vad han tyckte behövdes. Resten fick jag smyga ner i min väska :)












Vi var där i två timmar och hade det riktigt trevligt. Det var lagom mycket folk. Att gå till badhuset är något vi borde göra oftare. Inte bara för att vi har det nära utan för att Jacob behöver bli bekvämare kring vatten. Han har aldrig gillat att bada och någonstans undrar jag om babysimmet skrämde honom när han var liten eller om han bara föddes som ett landdjur :)
Hur som helst så har det gått jättebra. Efter en timme kunde han faktiskt stå i det midjedjupa vattnet och plaska och skvätta. I början var sakerna roligast.












Innan vi skulle hem var han bara tvungen att smyga sig ut bland alla badgrejor som tillhörde den stora bassängen. Där var ju hur mycket som helst och han var bara tvungen att gå lös på dem ordentligt :)
Efter badet duschade han, tvättade håret och tog på sina kläder. Helt utan protest trots att vi passerat normal tid för middagslur. Vi har helt enkelt haft en superbra förmiddag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar