onsdag 12 oktober 2011

Det blev inte riktigt som planerat

Vår gamla soffa åkte på tippen i eftermiddags då den spruckit och allmänt hållt dålig kvalité. Tommy och Jimmy hade hyrt släp och for upp till Ikea efter jobbet. Här hemma har jag dammsugit och putsat fönster nu när det var så tomt i vardagsrummet. Kul att få ny soffa. Eller, det kunde varit kul! Ikea kunde INTE ge oss en ny soffa fast den fanns i butiken. Det var så illa att den ENDA person som kunde köra truck idag hade gått hem för dagen!! Trots att de har öppet till åtta så kunde vi alltså inte köpa de grejor de hade till salu. Nope, inte idag. Kom en annan dag. Eller hur! Vi bor 10 mil bort, har hyrt släp och soffan finns i butiken. Hur tänkte de här?
Att de har personalbrist på grund av sjukdom och liknande skiter väl jag i. Det är väl då man ringer in personal, eller?
Hur som helst så står de för hemkörning och det är väl bra. Mindre bra är att de kör hem soffan om 12 DAGAR!!! Det låter ju skäligt....NOT!
Jaja så är det iaf. Så nu har vi då ett ekande tomt vardagsrum. En tv och ett soffbord men ingen soffa. Jacob har ju tur som har en puff i alla fall.
Nu ska jag se Arga snickaren...på golvet!

2 kommentarer:

  1. Fy vad trist! Riktigt dåligt av IKEA... Hoppas att ni blir nöjda när den väl kommer. Vad blev det för någon? Snygga byxor Jacob har på bilden nedan, vad kommer dom ifrån?

    SvaraRadera
  2. Hahaha Tommy hatar dessa byxor. Äntligen nån på min sida :) Försökte säga att det är mysiga byxor att ha hemma, men inte ens det gick. Ja han får ju ha dem på sig, men hade Tommy fått välja själv hade de aldrig köpts :)
    De är köpta på Lindex här i stan.

    Angående soffan så är det Skogaby vi tänkt köpa. En 3a och en 2a. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50208583/

    SvaraRadera