söndag 1 april 2012

Ännu en helg till ända

Ännu en helg har passerat och ännu en helg har delvis tillbringats på jobbet. Har jobbat 3 av de senaste fyra helgerna nu och ändå har vi såååååå mycket att göra. Men men, bara att bita i.
Tommy och Jacob har varit på leklandet och busat och jag har fått ordning på alla kläder som sålts på Tradera. Gick hyfsat bra även denna gång. Lägger bara ut kläder i två omgångar nu för tiden, en gång på hösten och en gång på våren. Blir iofs ofta två vändor på vardera halvår. Idag blev det 775 spänn på 12 auktioner. Helt okej. Jag är nöjd. Fick bland annat 76kr för ett par av Jacobs foppatofflor från förra sommaren. Ska jag vara ärlig förstår jag inte att man bjuder så mycket. Är det inte billigare att köpa nya?
Även om det är en hel del admnistration kring traderaförsäljning så är det värt det. I alla fall om man väljer på Tradera och loppis. Man får så mycket mer pengar för barnkläder på Tradera jämfört med loppis. Det gäller bara lägga ut rätt månad, rätt veckodag och rätt tid. Då är hälften redan vunnit.

Nu kallar sängen. Tycker ni att bloggandet mattats av så är det korrekt uppfattat. Har enorm bloggtorka. Ork och lust är borta. Det roliga har försvunnit.
Det går väl i vågor, men just nu får ni stå ut med det lilla som erbjuds. Med det säger familjen GODNATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar