söndag 16 december 2012

Helgen har passerat precis om regnet..

Ja det var den helgen...den snön...den ledigheten...ja...vad säger man... Helgen har passerat precis som regnet. Snön är mer eller mindre borta och och med den även en del av julstämningen. Tråkigt med plusgrader nu veckan före jul.
Men men, helgen har varit intensiv som vanligt. Julklapparna är inhandlade, paketen inslagna, bilen tvättad, lägenheten städad, skinkan uppäten och pepparkakorna slut. Hahaha. Ja det var faktiskt ingen överdrift. Ska baka lite nya pepparkakor i dagarna. Jacob vill gärna vara med och sätta godis på dem och jag kan inte annat än säga att det är sjuuukt mycket godare med non-stop på :)

Helgens höjdpunkt får nog anses vara vårt julmys med Tommys familj idag. Massa lussekatter, pepparkakor, julgodis, glögg och frukt. En bra start på veckan som kommer.

Tommy har nästan precis åkt in till jobbet (ett av många nattpass nu för tiden) och jag har kollat klart på när Kim Andersson och Dalibor Doder kickade ass med Filip och Fredrik. Ett väldigt underhållande program en söndagkväll som denna. Nu väntar sängen och sedan räknas det ned till julledigheten. 5 dagar kvar... Tjoohoo!

2 kommentarer:

  1. Tack för en jättetrevlig stund med mycket gott att äta:)
    / Östman`s

    SvaraRadera
  2. Tack själva för att ni kunde komma! Mysigt att träffas bara lite sådär spontant ibland.
    /Ingela

    SvaraRadera