onsdag 2 april 2014

Trolljägarna

Kollade ni på Trolljägarna igår? Intressant program, men man blir ju så trött på folk när man ser vad de håller på med. Det värsta tycker inte jag är vad de skriver på nätet utan vad de säger när de bli konfronterade. De förstår ju inte vad de håller på med! Åldern kan man inte skylla på heller för vad har då en 60-åring till försvar när de pysslar med samma kränkningar på nätet. Det är ju en sak att tycka och tänka, en annan att verkligen säga det. Hur kan man trycka ner folk på det sättet när man inte ens känner personerna i fråga. Är människor så dömande? Mår vi bättre när vi får klanka ner på andra? Tragiskt!

Jag har varit på en föreläsning som polisen höll i angående mobbning i skolan och hur sociala medier används för att kränka jämnåriga barn i skolan. Vi pratar barn i åldrarna 8-12 år. Det är sjukt.

Trolljägarna är ett intressant program då det lyfter ett av dagens stora samhällsproblem. Jag skulle aldrig ens tilltala en annan människa på det sättet dessa människor gör. Tragiskt nog har de inte mycket på fötterna när de önskar livet ur andra människor eller kallar dem för det ena än det andra. Människorna bakom dessa alias är de svagaste. En vacker dag kommer de förhoppningsvis inse det. Synd bara att det är på bekostnad av andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar