tisdag 29 april 2014

Barnfonden

Nu har jag varit duktig och skrivit ett brev till vårt fadderbarn i Brasilien. Tyvärr går tiden så sjukt snabbt och så får man dåligt samvete när det ligger två obesvarade brev här hemma. Jag vet ju själv hur kul det är när de där breven dimper ned i brevinkastet.

Jag ligger lite efter, men bättre sent än aldrig. Ska köpa nåt kul på stan och skicka med i morgon. Jag tittade på de bilder vi har av honom och gud vad han förändrats. Vi blev hans fadder när han var 2,5 år. Idag är han 11. Killen börjar bli stor :)
Det är himla kul att följa honom. Tänk vad lite pengar kan göra stor nytta. Han har helt andra förutsättningar med fadderstödet. Alla har det inte lika bra som oss. Vi tar mycket för givet...


Kika gärna in på Barnfondens sida (klicka här) om ni är intresserade att skaffa ett fadderbarn. Det är superkul och enkelt.
Vi betalar 230kr i månaden, men då en viss del av pengarna får dras av i deklarationen (25%) blir den totala månadskostnaden endast 173kr. Som hittat! Vill man inte skaffa ett fadderbarn kan man stödja olika projekt för 100kr/månad eller ge olika gåvor så som ett fruktträd, en get, ett mamma kit, myggnät, näringsrik mat, skolböcker osv. All info finns på Barnfondens sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar