lördag 23 juli 2011

Blöjfri i två dagar



Igår morse bestämde jag mig för att göra Jacob blöjfri dagtid. Han har kroppsligen varit mogen för detta steg i säkert ett år, men mentalt har han sagt nej. I början på året var han på gång men sedan var det tvärstopp igen. Inget som helst intresse av att varken sitta på pottan eller titta åt det hållet. Blöja på helt enkelt.
Nu kände jag att tiden var inne. Inget mellanting, inga krussiduller, bara blöjfritt. Det har gått över förväntan och gårdagen bjöd på ett 6-7 pottbesök med gott resultat. Idag har det också blivit pottan ett antal gånger, men även en del missöden. Dock är det inget som skrämmer honom och det är skönt. Han är duktig och verkar med på banan. Skönt!

Pottan till vänster spelar när han kissar och den har varit en höjdare. Pottan till höger har vi pimpat med ett klistermärke som är svart från början, men visar ett motiv när man kissat. Mycket bra uppfinning! Det är helt enkelt kul att kissa :)

Kalsonger är inget han vill veta av. Han vet vad det är och vad de används till, men han ska inte ha några. Naket eller byxor på, men inga kallingar :) Vi får se när han mjuknar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar