torsdag 21 juli 2011

När är lämplig ålder?

När gick era barn på bio första gången? Tävlar om biljetter till Bilar 2 och vet att Jacob skulle älska att få se den. Frågan är bara om han kan se den på bio. Sitter han kvar hela filmen, tycker han det är kul eller läskigt, vill han över huvud taget gå eller får vi slita honom där ifrån när filmen är slut!? Ja det kan ju gå hur som helst. Frågan är när ett barn är "moget" för att följa med på bio. Tyck till och dela era erfarenheter... :)

4 kommentarer:

  1. Mannen ska gå med vår son på den filmen. Dom ska ha en kompis och hans pappa med sig också. Tror att det blir ett äventyr. Det värsta är att dom får gå mitt i och det är ju inte hela världen:)
    Klart ni ska gå!

    SvaraRadera
  2. Min dotter var på BIO när hon var 5 år och Leon 3 år, vi såg shrek 3. Var i 3D vilket inte passade min lilla kille direkt, tror det berodde på storleken på glasögon. :) Men det gick bra annars. Lycka till hoppas ni vinner biljetter. Och vad gör det om ni får gå mitt i? Vissa rättigheter man har med barn :) kram

    SvaraRadera
  3. Nova var nästan 3 första gången hon gick på bio och hon älskade det! Hon tyckte dock att det var väldigt högt ljud. Men som sagt hon älskade det och satt som ett ljus hela filmen ;-)

    SvaraRadera
  4. Ja vi får väl se om det blir en debut i augusti då. Den släpps den 5e :)
    Tack för era svar!

    SvaraRadera