onsdag 7 september 2011

Då är vi redo...

...för höstrusk och vinter. Alla kläder och skor inköpta. Senaste inköpet levererades idag. Ett par supersköna kängor från Gulliver. Har aldrig testat deras skor tidigare, men är redan nu övertygad om att det är en bra sko. Regäl utan att vara tung och klumpig, varm och gosig och dessutom ganska snygg.
Det bästa av allt är de underbara priserna Ellos bidrar med. 40% på valfri sko gör underverk. Det är ju inte så att de bara har skitskor. De har allt ifrån enkla och billiga skor till märken som Kvat och Viking. Helt plötsligt blir de snordyra skorna billiga. Skorna vi köpte (de på bilden) kostar normalt 499kr. Jag betalde 299kr. Det tycker jag är mer lagom :)
För den som brukar köpa dyra Vikingskor för 700kr kan istället komma undan med 400. Det är rätt stor skillnad. Så ett tips för er som köper barnskor, www.ellos.se...

2 kommentarer:

  1. Vi är nöjda med Gulliver.
    Isac har haft dem som höstskor och de har varit både vattentäta och varma. Bra mellanskor med andra ord! Har inte testat vinterkängorna men det är säkert lika bra. Priserna är ju också bra:-)
    Ett tips kan vara att impregnera dem innan användning. Håller bättre då!

    SvaraRadera