måndag 19 september 2011

Jaha, då var jag här igen...

Det blir längre och längre mellan inläggen. Hinner helt enkelt inte med. Just nu räcker timmarna varken till hemma eller på jobbet. Förstår inte varför allt måste hända samtidigt. Men men, en vecka till sedan lättar det.

I helgen hade vi kalas för Jacob. Det tyckte han var kul. Han har ju pratat om sin födelsedag och alla stoooora paket han vill ha i flera veckor. Förstår inte hur han fått sån insyn i hur födelsedagar fungerar och allt runtomkring det; tårta, paket, balonger etc. Han börjar väl bli stor helt enkelt.

Han vet att han ska bli 3 år också. Det kunde han redan när vi trodde att vi skulle lära honom detta. Antar att han lärt sig på dagis :)
På kalaset blev det en godistårta som beställts av födelsedagsbarnet. Han var mycket nöjd med dekoreringen med ljus, flaggor och gooooodis. Han sken som en sol.

Närmsta veckan eller två är som sagt också ganska fullspäckade. Bortser man från det dagliga arbetet på jobbet och de vardagliga rutinerna hemma så ska närmsta dagarna även fyllas med besök hos öronspecialisten, 3års kontroll, föräldramöte, kalas, Skånebesök, fotboll, Stockholmsturer etc. Så det gäller hålla i hatten och ligga i för att få hjulet att snurra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar