söndag 25 september 2011

En härlig helg

Jacob fyllde år i fredags. Han blev väckt med sång och paket på sängen men låtsades sova och gömde huvudet i kudden. Några minuter senare slet han upp pappret på alla paket och sken som en sol när han öppnade sitt efterlängtade Pippihus.
Kalasen har avlöst varandra och i går var några kompisar här och lekte och åt tårta. Han fick massa roliga saker och en liten favorit blev nog den där nya verktygslådan. Han skruvar, hamrar och borrar i allt han kommer över :)

Helgen har även inneburit lite Skånebesök. Vi kom
fram till att det nog var ett par år sedan de var här
sist. Superkul att det äntligen blev av!

Efter en underbar lördag med go mat, bra sällskap och en humoristisk film, blev det en promenad i det underbara vädret idag.
Solen strålade och värmde gott i den annars höstlika vardagen. Ungarna fick matat ankorna och äventyrat på Stakholmen. Det lyste i ögonen när de får godkänt att gå ut på bryggan, klättra
bland klipporna och busa i snåren. Det är underbart att se de två tillsammans. De leker så bra och är båda goa och glada.

Här sitter våra charmtroll.
I detta inlägg vill vi passa på att tacka alla som kommit ihåg vår son på hans födelsedag. Tack för alla kort, sms, paket och all omtanke!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar