måndag 28 mars 2011

Ett nytt tillskott..

..i medicinhörnan. Idag bekräftades öroninflammation. Ingen akut variant, men han hade vätska i örat och det var rött. Öroninflammation som öroninflammation i min värld. Tror inte det är mindre skönt för att den inte är akut.

I dagens samhälle måste man verkligen kriga för att få ut penicillin till sina barn. Eftersom Jacobs öroninflammation inte var akut (!?) tyckte de att vi skulle börja med Kåvepenin, medicinen som inte hjälpte förra gången!! Mmm.. Vi får väl se om vi får effekt.

Idag har vi dessutom bantat ner medicinerna från 5st (plus panodil) till 3st. Tre gamla ut och en ny in :) Framsteg! Helt sjukt, men så lever vi just nu.

2 kommentarer:

  1. Stackars lilla Jacobova! :-( Inte kul alls att få allt elände på en gång. (Att man får kriga för penicillin är ju av en bra anledning, fast förstår att det inte känns så just nu!!) Hoppas nu att det är en snäll öroninflammation som viker sig för Kåvepeninet!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas också det för nu vill vi till jobb och dagis och har inte tid för mer elände. Framför allt vill vi ut och busa och ha kul och slippa feber och jobbiga mediciner som ska tas specifika tider...

    SvaraRadera