söndag 26 juni 2011

Trodde inte detta kunde hända

Jag blev lite avbruten i bloggandet tidigare, men nu är jag här igen. Helgen har varit intensiv med både lövmarknad, midsommar, kalas i Skåne mm.
Vi tog en chansning att åka till Skåne direkt på morgonen efter midsommar. Tyvärr somnade inte Jacob i bilen när vi körde hemåt utan somnade först utanför Ronneby, dvs nästan hemma. Klockan var då ca 21:30!! Det vill säga 2,5 timme för sent!
Vi har alltid hållt alla hans rutiner trots att vi varit borta och det har funkat bra. Han behöver det. Dock gjorde vi ett första undantag på midsommar för att han skulle hinna med att dansa och äta tårta. Ovanpå detta kom då chansningen med skånetrippen. Med facit i hand var det väl inte helt lyckat. Kalaset var kanon, men dagens obalans hos mini Ax är inte av denna värld. Trött, hungrig, inte hungrig, vresig, glad, sur, arg, charmig, gnällig och inte minst OBALANSERAD! Phu! Gäller ha tålamod en dag som denna...
När han även oväntat somnar i soffan framför Horton så är något heeeeelt galet. Detta är första gången han någonsin somnat rakt upp och ner på annan plats än i sängen eller vagnen. Kul att få uppleva det som är så vanligt för så många andra föräldrar! :)
Men men, vi är på återhämtningsbanan så vi får hoppas det är bättre och mer stabilt i morgon. Så till alla er som ifrågasätter våra hårt hållna rutiner och oviljan att bryta dessa, här har ni anledningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar