söndag 7 augusti 2011

En regnig dag...

En regnig dag som denna fick det bli en tur till Leklandet. Alltid uppskattat! Vi tog med Charlotte, Daniel och Jonathan och väl där träffade vi även Carina med familj. Kul!

Både jag och Tommy fick motionerat i alla klätterställningar, tunnlar och rutschkanor. Det är sjukt dålig luft på det där stället och Jacob var dyngsur i håret redan efter 10 minuter. Linnet var helt vått. Förstår inte att de inte kan öppna upp eller fixa bättre luftkonditionering. Det är inte bara varmt utan syrefattigt när ungarna flyger runt. Phu!

Efter 3,5 timme behövde vi vända hemåt igen, men det tyckte inte Jacob var någon bra idé. Han skulle ju hoppa på studsmattan...

2 kommentarer:

  1. Vi hade kalastrevligt! Håller dock med om den dåliga luften! Ser fram emot grillkväll! Vi dukar långbord hos oss och så kan barnen leka loss ute eller i Jonathans rum!! =) Tack för att ni hörde av er idag!! Uppskattar det massor! <3

    SvaraRadera
  2. Det var ömsesidigt! Kul att hinna ses ibland. Var så länge sedan sist. Extra kul att vi hann prata lite oxå ;) Kidsen brukar ju ta ganska mycket tid annars.
    Jag hann aldrig uppfatta vad vi bestämde angående grillningen då vi var tvungna att gå. Uppdatera mig gärna!
    Vi träffas gärna snart igen om ni har tid o lust. Följ gärna med oss en sväng till Sailet på torsdag eller fredag och ha lite kul med barnen. Bara smsa om ni har lust.
    Kram från oss alla

    SvaraRadera