tisdag 2 augusti 2011

Lite nya lägenheter och hus

Har kollat på ytterligare en lägenhet och ett hus igår efter Barnens Gård.
Har ju kollat på en del lägenheter senaste månaderna, men det är svårt att hitta något som verkligen passar samt konkurrera ut resterande som söker samma sak. Hur som helst så fick vi ett schysst erbjudande att kolla på en lägenhet på Amiralitetsgatan i stan. En 4:a som ska renoveras i september.
Den var fin och kommer bli ännu finare efter renoveringen, men denna precis som en hel del andra fyror är "omgjorda". Det tredje sovrummet verkar vara populärt att integrera i vardagsrummet som ett matsalsrum. Dörren är då uppöppnad till ett större valv och där tycker jag ordet 4a försvinner. Detta gör lägenheten till en 3a i min värld. Ett problem för oss som inte vill flytta från en 3:a till en annan "3:a". Dock är frågan ställd om de kan tänka sig att sätta igen öppningen så det blir en riktig 4a på nytt. Får se vad de svarar.

Kollade även på ovan hus igår. Det är till uthyrning ute i Spandelstorp. Sett från utsidan är det ett perfekt hus. Lagom stor tomt, uppvuxet, uterum, sol dagtid och på kvällen, bra läge på tomten... Men det stora MEN:et är insidan. Planlösningen är väl okej, men det kändes ganska slitet och nergånget. Det skulle behöva renoveras lite. Nya tapeter framför allt.

Som det ser ut nu blir det inget av ovan boenden utan vi letar vidare. Ingen panik då vi inte har något akut flyttläge. Vet dock hur lång tid det kan ta att hitta något passade så vi kikar runt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar