lördag 27 augusti 2011

Varför inte bara säga som det är

För kanske en månad sedan var vi och kollade på en lägenhet på Amiralitetsgatan 26. En fyra. Vi var egentligen för sent ute med intresseanmälan då de redan valt ut ett par som skulle få flytta in. Dock uppstod det problem vid tecknandet av hyresavtalet då dessa två äldre människor börjat bråka. Då ville inte hyresvärden vänta på deras intriger utan sa att han inte kunde hålla lägenheten om det fanns andra intresserade. Saken var den att paret ville skjuta upp avtalsskrivningen tills de löst problemen.
Här kom vi in i bilden. Eftersom vi hört av oss och var intressanta att hyra ut till fick vi kolla på lägenheten. Tyvärr visade det sig att lägenheten inte var en riktigt 4 utan en omgjord sådan. I min värld var det en 3:a med extra stort vardagsrum då tredje sovrummet blivit en matsal. Jaja...
Lägenheten var helt okej och skulle renoveras. Vi sa att vi tar den om det finns möjlighet att sätta igen öppningen till matsalen så det blev ett rum med dörr igen.
Han skulle ta frågan vidare och återkomma. Troligtvis under samma dag. 4 dagar senare ligger samma annons ute igen och då kan ju vem som helst lista ut vilket svar vi fått, men som ALDRIG levererats. Eftersom jag hatar att de inte kan återkoppla så mailade jag!! Jag fick då till svar att det fanns så många intresserade av lägenheten att de valt att inte ta den ombyggnadskostnaden.
Idag ser jag samma lägenhet på Blocket IGEN. Kolla här! Det är 5e gången totalt som den ligger ute (dock med lite mer förtydligande text). Verkar inte som att det är sååån rusning efter den trots allt. Så varför inte säga som det är från början. Det handlade ju bara om pengar. Varför kan inte folk vara ärliga och våga stå för det svar de har. Hoppas de inte får uthyrt den....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar