måndag 1 augusti 2011

Lite glädje i all 3-års trots

Idag har vi haft en underbar dag, ett skönt avbrott från alla trotsiga och påfrestande dagar som varit. Det blev ett snabbt beslut om Barnens Gård i förmiddags när solen strålade på en klarblå himmel och värmen pulserade genom alla fönster.

Förra året kunde han varken köra eldrivna bilar på Barnens Gård eller på Kolmården. Han hade både längd och ålder emot sig och det kom krokodiltårar varje gång han inte fick. I år fick han glädjande nog köra och denna lycka var enorm. Det syns kanske inte så bra på bilderna då den äts upp av den gigantiska koncentration som infinner sig bakom ratten :)

Ett par dopp i poolen blev det också. Såååå himla kul att han vågar. Han är ju en enda stor badkruka, men nu verkar intresset och modet ha dykt upp. Vi får hoppas att det stannar!

Här busas det i badet och lyckan är total.

2 kommentarer:

  1. Vi kunde nästan ha träffats om vi inte varit tvungna att ta oss ett ärende till stan och åkte till Dragsö i stället.
    Det blir bus för oss imorgon i stället.
    Kul att Jacob börjat gilla att bada.

    SvaraRadera
  2. Haha vad komiskt. Hade varit kul att ses. Åk dit i tid för det var mycket folk där idag efter 11:30. Knökat på gräsmattorna o i bassängerna.
    Ja det är kul att han börjat intressera sig. Sakta men säkert ser han tjusningen i utomhusbad :) Kanske kan slå på stort sen och även vilja duscha/bada hemma :D
    Kram

    SvaraRadera