lördag 26 november 2011

En önskan om att få åka skidor

Varje gång vi är på Stadium så springer lilleman in bland alla skidsaker. Han ska ha skidhjälm på sig och sen hugger han ett par snygga stavar. Sen bär det av. Han stakar sig fram och är hur lycklig som helst.
Tror ni det kan vara em önskan om att få åka skidor? Han gjorde ju aldrig det när vi var i Sälen när han var 2 år. Vi tyckte han var för liten och trodde aldrig han skulle vilja. Men nu i efterhand börjar man ju undra. Får kanske planera in en skidsemester framöver. Tur det inte blir i år iaf för snön verkar lysa med sin frånvaro även norrut.

När vi var på stan passade vi att fixa 30-års present till brorsan. Han blir ju gammal nu och ska upp över det magiska strecket :P
Jacob fick köpt sig en ziperall och ett par skor för sina födelsedagspengar. Skorna var ett kap. Det var på Stadium. Skorna hade kostat 699kr, var nedsatta till 399kr, men kostade endast 199kr denna helg. Mycket bra tycker jag!! Det var ett par gympaskor modell höstsko. Vattenavvisande mm. Helt okej.
Här är han i sin nya ziperall. Inte bästa kvalité på bilden, men ändå... Han skulle sova middag i den så det gör han nu :) Tack till mormor & morfar och gammelmormor & gammelmorfar för presenterna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar