söndag 23 maj 2010

En perfekt helg

Igår var det en lång dag med fullt ös. Den tog fart då vi åkte ut till Björkeryd vid halv elva för att lämna av Jacob och hans lilla packning. Efter att han ätit lunch och somnat åkte jag och Tommy in till stan. Vi hade en timme på oss att titta i lite affärer. Det blev ett par skor, ett linne, en tröja och en snabblunch på PM. Detta inklusive ett besök i blomsteraffären på knappt en timme.

Efter en effektiv shoppingrunda blev det gasen i botten hemåt då Jennie skulle hämta oss kl 14:45. Med 20 minuter på oss kastade Tommy sig in i duschen.
Nu bar det av till ett dubbelkalas. Det blev en stor grillfest i sommarvärmen. Underbart väder och supergod mat. Tyvärr var festens minsting sjuk och fick åka till akuten på tidigkvällen. Festen avtog ganska snabbt. Tyckte så synd om lilla pluttisen... Hoppas hon mår bättre idag!
När folk började droppa av blev vi hembjudna till Sara och Frederik. Det var himla trevligt och många roliga och intressanta samtalsämnen kom på tal. Blev även lite vin och så. Supertrevligt! Klockan drog iväg och var tolv innan vi var hemma.
Idag blev det sovmorgon och städning innan vår lilla prins kom hem efter en natt hos farmor och farfar.

Här har vi precis fikat ute i Vämöparken. Jacob är på strålande humör och njuter av utelivet. Han har blivit så stor. Senaste orden som kommit är denna, Mumin, trappa och gunga.

Vi har planerat en del semester i dagarna också. Tänkte att vi skulle åka upp till Kolmården i sommar. Hittade detta boendet som verkade supermysigt och perfekt för Jacob. Blir nog ett par nätter där. Ta en titt här!

Vi ska se om vi kan hitta något annat kul på vägen hem där vi kanske kan tillbringa en natt och göra något kul ihop. Det blir vår första riktiga familjesemester :)
Två veckor innan detta ska jag och Tommy spendera en helg ensamma i Göteborg. Det blir en konsert med Pink (och Takida som förband *lycka*) och sedan ska vi försöka ta en tur till Liseberg innan hemfärd. Ska bli kul att åka iväg själva och ha kul! Tror det behövs. Man glömmer ju ofta bort den där egentiden ihop när man fått barn.

I morgon är det nya tag på jobbet som gäller och till helgen blir det en Skånetripp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar