måndag 31 maj 2010

Helgen i text och bild

Det är ju inte det lättaste att få till bloggandet utan dator, så det blir lite halvdålig uppdatering ibland. Fick höra att de låg efter på verkstaden så det lär nog ta några veckor innan vi får tillbaka den.

I helgen var vi som sagt i Skåne. Jag och Jacob gjorde en ensamresa ner i fredags för att träffa lite släkt från Stockholm. Innan de dök upp tog vi en skogspromenad med mormor och morfar och tittade på korna. Jacob tyckte det var spännande och bestämde sig för att mata dem med lite gräs. Hur mycket han än tog i för att få in gräset till korna, så kom det som längst till badkaret med vattnet. Han kämpade tappert den lille mannen.


Efter en heldag med mys, god mat och trevligt sällskap dök solen upp så väl som folket från norr. Det blev presenter till lilleman och en härlig sensommarkväll (eller det kändes så för en stund iaf). Coola killen chillade i trädgården som värsta kungen :)


Vid den här tiden hade Tommy just dömt färdigt sin match uppe i Ljungby och hade en mysig tågfärd att vänta *hahaha* Eller vad säger du Tommy? Alla känner väl till Tommys enorma "lycka" över att få åka tåg. Han som hade längtat hela veckan... Oturligt nog var det spårarbete i Hässleholm, han missade ett tåg pga felaktig information och fick springa till en buss som nästan körde ifrån honom. Men det var det värt *moooohahaha*

Nere i Skåne visade Jacob upp den nya leksaken mormor köpt. Den roade både Jacob och Tommy.


Det här var första gången Jacob fick träffa sin syssling. Hon fyllde nyss 1år och var ett riktigt charmtroll. Jacob delade snällt med sig av sina leksaker, men gräsklipparen som han fått tidigare under dagen skyddade han med sitt liv. Han hade väldiga prioriteringsproblem när han skulle hämta andra saker och var tvungen att släppa gräsklipparen. Skulle han våga? Skulle han hinna tillbaka? Många kalkyler målades upp i huvudet innan han beslöt sig för att hålla fast i klipparen för att inte riskera något :)

Det var en mysig helg som gick alldeles för snabbt. Långa bilresor är inte största nöjet för Jacob så det gäller att hitta sysselsättningar. Det här verkar vara en av dem :)


Som jag nämnde tidigare fick Jacob lite presenter. Han fick bland annat de här fina sommarkläderna. Det är bara värmen som saknas. Vår kille är redo för Beach 2010!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar