måndag 3 maj 2010

Mål eller inte?

Sitter i soffan och kollar på tv och funderar på om IFK ska göra mål eller inte. Gör de inte mål nu måste de vara totalt värdelösa. 8 poäng på 9 matcher!!
Tommy och Macke sitter och ser Mjällby-IFK live och fryser säkert häcken av sig just nu. Om IFK gör ett mål och HIF inte gör det så kammar jag hem 450 spänn. Hoppas! Annars är det mest lugnt här hemma. Har knappt någon röst så det är tyst och skönt :)

4 kommentarer:

  1. Det var mål, alla såg det utom en - domaren!

    SvaraRadera
  2. Hur är den nya telefonen? Nyfiken:)

    SvaraRadera
  3. Telefonen är bra. Det är egentligen inte den typ av telefon jag ville ha, men om man bortser från det så är den helt ok. Snabb, tar bra bilder, bra funktioner, stort minneskort, stor display, touch på alla mediafunktioner (kamera, musik, film, biler etc) medan det är knappsats på resten. Är fundersam på om man inte skulle testat touch fullt ut. Tror kanske jag skulle gilla det även om jag var skeptisk i början.
    Enda minuset jag hittat på telefonen så här långt (utefter mina krav och behov) är att ordlistan saknar MÅNGA ord från början. Man måste stava hela tiden så orden sparas känns det som. Men en vacker dag har man väl betat av dem alla :) Jag är nöjd med telefonen iaf. Det är väl kontentan av det hela.
    Sugen på att köpa en eller? Den är ju inte så farsligt dyr jämfört med många andra telefoner så det är ju ett plus :)

    SvaraRadera
  4. Ja lite sugen på den. Kollar runt lite. Iphone är ju ett alternativ som jag också gillar:) men den är lite för dyr för min smak..
    Får se vad det blir för någon till slut.

    SvaraRadera