torsdag 13 maj 2010

Familjedag

Familjedagar utan "måsten" är inte så vanliga. Det brukar alltid finnas någon tid att passa eller något man måste hinna med att göra. Idag var ingen sådan dag, utan idag var det bara vi tre och härligt vårväder.
Vi passade på att gå i lite affärer ute i Lyckeby, köpa oss lite lyxfika och gå till den roliga lekparken.

Jacob har varit på sprudlande humör och har springit, hoppat, busat och kört traktor. Traktorn han har i handen hittade vi på ÖB för 19 spänn. Han har inte släppt den ur sitt sikte sedan dess :)

Även pappa Tommy fick testat lekparkens roliga rutschkanor!! Tror nog allt det var lite pinsamt för honom att åka själv. Tanken var att han skulle åka med Jacob, men han hade andra planer och åkte själv när jag höll honom i händerna. Kvar blev Tommy! Såg ganska kul ut :)

Sedan blev det självklart ytterligare en liten fika i parken. Ett måste när solen lyser och man hittat på bus i mer än en timme. Ska bli så himla skönt med långhelg. Vi är lediga alla tre tills på måndag så i morgon ska vi ta en tur till Jacobs farmor och farfar och på lördag ska vi passa på att bjuda hit lite vänner. Med lite tur kanske det är fint väder i helgen och då finns det massa kul att hitta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar