söndag 13 juni 2010

Jacobs lyckligaste dag

Idag har vi dagen då Jacob varit i himmelriket. Alla lyckoönskningar och drömmar slog in samma dag. Det började med kanelbullebak i förmiddags. Alltid kul när man får delta. Han hämtar sin stol, släpar den fram till diskbänken och klättrar upp. Här är jag - vad kan jag göra?















Att det gick en omgång degvätska till spillo är smällar man får ta :)















Hos farmor och farfar var studsmattan framme och naturligtvis skulle det hoppas. Här sitter han med kusin Nova som lärt honom att man kan hoppa och sedan sätta sig på rumpan i farten.















Det fanns många roliga verktyg man fick låna och testa. Mycket spännande!















Största drömmen av dem alla - att få köra "poopan". Det pratas dagligen om alla dessa grävskopor som finns i stan, vid Willys och vid dagis. Det första han frågar efter på mogonen är denna "poopa". Lyckan att få dra i spakarna och sitta i stolen är obeskrivlig.















Gräsklipparen var framme och då måste ju även denna testas. Alla maskiner är ju ett måste för grabbar.















När han inte pratar om grävskopor så är det mopeder. "Bii". Det härmas ljud och det frågas efter bii. Bii är moped på Jacobs egna språk :) Tänk att få sitta på kusin Andreas bii. Lycka!















Var tvungen att lägga upp denna bild. Är han söt eller är han söt!!















Pricken över i:et var Novas sparkcykel! Wow! Han som längtat så och han som trånat i alla dessa leksaksaffärer. Inte så lätt att försöka prova i affären när de bara välter och man inte får hjälp.
Kort och gott var det en enda stor lyckodag för vår lille busunge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar