lördag 26 juni 2010

Midsommarafton

Midsommarafton bjöd på sol, mat i massor och massa skoj med busiga barn. Den traditionsenliga kubbrundan vanns av tjejerna i år igen och detta börjar bli ett känsligt kapitel :)
Jacob hade väl inte sitt livs bästa dag här hemma på förmiddagen men bet ihop ganska bra och var världens bästa på eftermiddagen.


Här gungar han själv på stora gungan. Gissa om han är stolt. Det blev även ett antal turer i rutschkanan så till sist orkade hans ben inte med de jobbiga trappstegen. Mjölksyran var ett faktum!


Här leker han affär med Isac. De säljer pizza i form av fina grässtrå :) Så lyckliga grabbar!


Sedan förra året är midsommarstången en ny tradition och den uppskattas av barnen. På bara något år har midsomrarna förändras från ett glatt kompisgäng som ätit och druckit och bara haft oss själva att tänka på. Idag var det 5 barn med i samma gäng. Fram tills tidigkvällen är numera midsommaren en mysig familjedag och efter att barnen lagt sig andas alla ut och börjar njuta av kvällsolen med en kall öl :)

Här dansas det runt midsommarstången. Jacob sover gott. Skrev att han inte hade sin livs bästa dag och idag vet vi varför. Han har blivit sjuk. Han har sovit större delen av dagen, haft feber och svettats som bara den. Han är smågnällig och inte vidare sugen på att äta. Just nu ligger han däckad i min säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar