tisdag 1 maj 2012

Löparskorna på igen

För ett par veckor sedan tog jag första rundan i skogen. Löpning är ju inte riktigt min grej. Det är Tommy som pysslar med sånt. Dock måste jag försöka träna som ni vet från tidigare inlägg och här står jag. Idag tog jag med hela familjen ut till Bastasjö. Underbart väder!

Jag springer inte långt, men jag springer iaf. Idag klarade jag springa längre än jag någonsin gjort, innan jag går ner mig mentalt och måste gå. Det är sjukt hur snabbt man ger upp i tanken. Jag orkar inte mer. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag ORKAR inte. Men det gör man ju egentligen. Jag blir förbannad på mig själv att jag inte kan mer. Men problemet ligger väl i en kombination av dålig kondition och att löpning inte motiverar mig 100%. Jag jobbar definitivt på att bättra den tanken och den känslan och hoppas på att prestera bättre nästa gång. Jag är dock nöjd med varvet eftersom jag aldrig sprungit på bättre tid... 









Tommy gav sig också ut på ett varv medan jag och Jacob gjorde skogen. Det letades pinnar och stenar och så kollade vi på de fina vitsipporna och de gigantiska myrorna. Spännande. Tommy gjorde också ett bra varv och förbättrade sin tid med en hel minut. Bra jobbat älskling!













Trötta och glada åkte vi sedan hem. Det har varit en bra 1a maj med mycket utetid. Riktigt skönt. Vi längtar sååååå mycket efter sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar