måndag 7 maj 2012

San Siro eller Giuseppe Meazza om man vill det


Igår var det dags, en riktig höjdarmatch skulle ses på plats och då pratar jag inte om Malmö - Åtvidaberg. (tack ranegie för tre poäng)

Nej jag är på plats i Milano och kollade igår på derbyt mellan Inter och Milan. En otroligt viktig match för båda lagen, förutom äran så gällde det att greppa sista halmstrået för milan om de skulle kunna ta ligan, Inter kämpade för en CL plats till nästa år.
Var på uppladdning på en restaurang med profiler som "Jesus från Tavelsjö" ni som inte vet vem det är får leta, Mathias Svensson, Birro, Simon Bank, Anna Brolin, Peppe Eng med flera.
Efter det åkte vi till arenan, och det är sjukt va stor den är, fullt med folk och rörelse utanför. Var inne på plats i god tid, hade mycket bra plats för att se Zlantans kyliga straff och resten av matchen.
Att sitta mellan kurva syd och nord där respektive lag har sina fans gjorde att man verkligen fick uppleva tifo och ljud som jag inte varit med om innan, allt från sång och en visselorkan/burop om skulle väcka döda till bomber som fick hela arenan att vibrera.
Mäktigt att se Zlatans kyla när han avgör framför bortasektionen.

Bjuder på en bild på San Siro, resten ligger på kameran så de får komma när jag kommer hem till Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar