onsdag 24 juli 2013

Brunnsbadet i Ronneby

Glömde att nämna att vi var på Brunnsbadet i Ronneby härom dagen. Det var en positiv överraskning. Vi har inte varit där sedan det byggdes om, men vi har kört förbi några gånger.
Nu när sommaren håller i sig och bjuder på många baddagar tog vi oss dit i veckan.



Eftersom det är så många små pooler som länkas via olika "gångar/kanaler" blir det ett roligare bad än när det bara är en stor rektangulär bassäng. Här finns nåt för alla åldrar. Ett paradis för barn. Utöver vanlig bassäng finns det rutschkanor, hopptorn, strömmar, bubbelbad mm. Tänk så kul det kan bli med lite nytänk. Brunnsbadet är absolut inget extremt utan ett enkelt men kul äventyrsbad.
Dessutom kostar det bara 50kr att gå in! Barn 0-6 år går in gratis och barn 7-12år kostar 25kr. Som hittat. Ett åkpass för rutschkanorna kostar några tior till, men jag tycker ändå att det är billigt jämfört med många andra ställen (som inte ens är hälften så kul). Helt klart värt att besöka igen.

Vi testade aldrig det själva, men fick tips om att hotellet hade lunch för 75kr där barn åt gratis. Stämmer detta så är det ytterligare ett plus.

Oj, glömde nästan det viktigaste. Det är varmt i vattnet. Mycket varmt. Säkert 25 grader :) Alla badkrukor kommer i utan problem och bad i molnigt väder är inga problem. Man lär inte frysa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar