onsdag 31 juli 2013

Still on the road...

I tisdags var vi på High Chaparral och det var riktigt riktigt kul. Jag återkommer till detta i ett senare inlägg när jag har möjlighet att lägga upp lite bilder.
Igår kväll var vi tillbaka i Växjö och idag har vi besökt Grand Samarkand. Jag hittade en helt underbar butik "New Yorker". Den såg lite flummig ut från utsidan men jag hittade flera fina linnen och toppar. Inte så dyr butik heller.
Vi var precis på väg att styra bilen mot Karlskrona när ett nytt impulsryck infann sig. Nu rullar bilen västerut mot Ullared där vi ska möta upp T och J och invadera deras husvagn :)

4 kommentarer:

  1. Härligt med spontanitet!
    Ser fram emot bilder där ifrån, vi har funderat på att åka dit:)
    Sandra

    SvaraRadera
  2. Ja nu har ni provat husvagnsliv, eller husvagnsliv "light" ni slapp ju det där med att fälla bord, pussla med dynor,
    tömma toan, tömma gråvattentanken, diska i gemensamhetsdisken och sist men inte minst backa och parkera rätt, veva stödben mm mm mm
    Men ni fick lite inblick i det hela, att inte gå över andras tomter och så ;)
    Jättekul att ni kom, tack för sällskapet:)
    // Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själva för att vi fick komma! Hörde att ni var inne på Gekås en extra gång idag...iaf (!) :P
      Hoppas resan hem gick bra. Kan bara hålla med Jacob; fy f_n vad tråkigt det är att sitta i en bil i de småländska skogarna i flera timmar!
      Skönt att vara hemma nu så man kan lyssna på alla "mogna" pojkar som bränner gummi utanför dörren och spelar musik så att deras trumhinnor hoppar ur öronen. Nackdelen med att bo centralt när det är festival i stan ;)
      Ses i helgen!
      /Ingela

      Radera
  3. :) Den extra turen blev för att mamman som måste försäkra sig om att barnen hemma verkligen inte missat något;) ringde för att säga att; sista chansen om det är något ni behöver ha från Ullared, idag åker vi hem! Jo, visst kom de på något, båda två:)
    // Tina

    SvaraRadera