tisdag 17 december 2013

Julgranen fixad - check

I helgen köpte vi årets gran. Blev totalt ruinerade på 460 spänn. Känns det inte lite som att priserna börjar bli orealistiska? Fast vi får väl skylla oss själva om vi fortsätter köpa dem...

Jacob är som eld och lågor när det är jul. Jag överdriver inte om jag säger att han är en Duracellkanin dagligen. Från morgon till kväll. Han sjunger och är glad. Så fort vi ska göra nåt julpyssel skiner han som en sol. Senast i helgen när vi skulle köpa gran frågade jag om han skulle följa med till Lyckeby. Nej det ville han inte. Usch och fy, då måste man åka bil ju. Jag vände på frågan och frågade om han inte skulle följa med och köpa granen. Då blev han som förstelnad och sedan kunde man knyta leendet i nacken. Äkta glädje.


På med skorna, haffa jackan och ut i bilen...
Han sprang runt bland alla granar. Kände och tittade. Till sist hittade vi den rätta. In i bilen och hem igen. Haffade en pizza på vägen. Hemma fyllde vi magarna och sedan var det dags att fixa till granen.
Jacob styrde upp det mesta. Klippa nätet, skruva julgransfoten, hänga kulor osv. Jag och Tommy drack glögg och pepparkakor under tiden :D

Han är så duktig. Även om han helst skulle vilja göra allt på en gång så är han försiktig och noggrann. ALLA kulor ska hängas upp! Mycket viktigt att inte lämna kvar nånting.


Med facit i hand kan vi väl inte säga annat än att vi fick med oss en riktigt fin gran, att den pyntades av en mästare och att den lyser underbart mysigt på sena kvällen eller tidigt när vi kliver ur sängen. Det enda som kvarstår nu är tomten. Tomten. Tomten. Tomten. När kommer han...?


1 kommentar:

  1. Myspys :)
    Kul att han tycker om julen o allt som hör till :)

    SvaraRadera