lördag 1 februari 2014

Vattkoppor eller Vattenkoppor?

Vad säger ni? Tydligen används båda namnen så jag antar att det inte finns något rätt och fel. Själv är jag uppvuxen med att säga vattenkoppor så det får det heta här hemma.

Än så länge håller J ihop bra. Bortsett från alla prickar är han inte speciellt berörd eller sjuk. Han är pigg och glad. Han har inte haft någon märkbar feber, men han har påtalat huvudvärk och varit lite frusen ikväll.
Det verkar inte klia alldeles för mycket heller, men han har riktigt mycket prickar. Och fler verkar de bli... En del kliar, men de flesta håller sig i schack.

Köpte ett medel från Apoteket som ska motverka kliandet och ge en mekanisk barriär mot bakterier. Det ska tydligen lugna huden och förbättra läkningsprocessen. Enligt apoteket ska det vara riktigt bra och de har hört många som säger att den fungerar. Har testat det på Jacob ikväll. Ska fortsätta i morgon så får vi se vad det ger.
Det är som ett vitt skum som man enkelt lägger på utsatta områden. Det heter PoxClin.

Började skriva på detta inlägg för 2 timmar sedan. J har vaknat flera gånger sedan dess och har svårt att somna om. Kan bli en lång kväll/natt det här...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar