söndag 22 januari 2012

Semestern planerad

Ja mer eller mindre iaf. I år ville vi vara ute i god tid så vi kan göra det vi vill. Förra året var vi för sent ute och även om det bara var i mars/april så var väldigt mycket uppbokat. Vet ju inte exakt vilka veckor vi får semester än, men vi vet vilka veckor vi vill ha och vi vet vad vi ska göra.
En vecka ska vi spendera på Kreta. Jacob har länge velat åka flygplan så nu ska han få göra det. Det ska bli så underbartatt få komma iväg och bara njuta. Resan kommer gå till Kreta och Agii Apostoli, ett barnvänligt och lite lugnare ställe 4km öster om Chania. Långgrunda stränder med fin sandstrand... Känns som att vi skulle kunna trivas!

Vi har även bestämt oss för att åka till Astrid Lindgrens Värld med några kompisar. Vi har hittat ett lite annorlunda men bra boende bara en kilomerter från ALV. Det är ett vandrarhem beläget på en gård där barnen får vara med och ta ut och in djuren, mata dem, rida häst, klappa kaniner och mata lammen. De har nyrenoverade familjerum med tillgång till grillplats mm. Tror det blir kanon. Hoppas det är ledigt.
På ALV ser jag personligen fram emot att få hälsa på hos Nils Karlsson Pyssling. Tycker det ser så sjukt roligt ut på bild. Skrattar varje gång. Testa Googla på "Astrid Lindgrens Värld Nils Karlsson Pyssling" och klicka er in under bilder. Länka er in på folks bloggar via bilderna som finns att klicka på. Skitkul haha... Ja jag har låg humor, men vadå... :)

Ser redan nu fram emot en bra sommar. Hoppas verkligen att det blir en solig sommar i år med många glada dagar!

2 kommentarer:

  1. Låtersom en toppensommar! Kreta är jättefint och lagom långt att flyga till:) Astrid Lindgrens värld är såå mysigt. Låter toppen att bo på en gård också. Vi funderar själva på att ta en tur dit igen i sommar. Länka gärna till ert boende.

    SvaraRadera
  2. Ska göra det när vi själva bokat ;)
    Kostade mellan 700-850kr/natt och varje familjerum hade mellan 4-7 sängplatser. Något rum hade barnsäng och något juniorsäng. Det innebär att man får två nätter här till samma pris som en natt i stugorna på ALV.
    Lovar länka inom kort...
    Nu vill man ju ha sommar på en gång :)

    SvaraRadera