tisdag 3 januari 2012

Skottlossningen i Malmö


Vad är det egentligen som händer i Malmö nu för tiden!? Det är helt sjukt ju. Jag var ofta i Malmö när jag var yngre, både dagtid och på fredag- eller lördagkvällarna när man festade. Jag gillar Malmö. Det är en trevlig stad och relativt mysig för att vara så stor.
Det har alltid pratats mycket skit om Malmö av folk som inte bor där. De tror att hela staden är invandrare, men så är det ju inte. Rosengård drar ner ryktet ordentligt, men staden har ju mer än ett bostadsområde. Dessutom är inte alla invandrare kriminella eller onda. Det finns en hel del svenskar som går inom samma kategori. Titta på Karlskrona... Var bor vi egentligen? Vi har Kungsmarken och vi har säkert ett flertal av landets mest aktiva vårldtäktsmän. Dock ingen stämpel som Malmö.

Det som händer i Malmö nu är tragiskt. Inte bara dödsskjutningarna i sig utan för att det drar skit över staden, folk blir rädda och en del överväger att flytta. Ska det vara så? ...och vad gör polis och myndigheter för att få grepp om övervåldet som finns på gatorna? Helt vanliga bostadsområden. Oskyldiga finns där. Barn. Ungdomar. Ska alla kriminella gäng vinna och ta över stan?
Känns det inte lite som en film? Sjukt!
Dags att agera innan det är för sent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar