tisdag 11 juni 2013

Lollo & Bernie

Lollo och Bernie är barnens bästa kompisar här nere. De har enormt många anhängare :)
Lollo är giraff och Bernie är Björn. De tittar fram när man minst anar det och sysselsätter barnen med många aktiviteter. Det är allt ifrån poolhäng till sopsortering, kalas och minidisco. 

Mer eller mindre varje dag finns det aktiviteter för barnen där de kan delta kostnadsfritt. Det har varit både minimaraton, ansiktsmålning och föreställningar av olika slag. Sedan har vi Vings underbara personal som jobbar på anläggningen och som roar barnen med aktiviteter, pyssel, spel och lek. Det finns nåt för alla barn vilket är väldigt positivt. Barnen kan deras namn och de kan barnens. De är underbara!
Ett flertal dagar i veckan finns även aktiviteter som kräver anmälan och en liten slant på 14 lira (ca 47kr). Det har varit både skattjakt, trolljakt, spökjakt och Bernies födelsedagskalas.

På kvällarna är de föreställning med Bumbum, Isidor, Tvättis och Grubb. Ungarna sitter som klistrade. Efteråt blir det minidisco och barnen fylls av liv. Jacob älskar detta! Det glittrar i ögonen, benen spritter och armarna är uppsträckta. Glädje på hög nivå!
Efter en kvarts dansande kommer Lollo och Bernie in för att krama alla kramsugna barn innan det är dags att sova.

Jacob var inte alls glad för Lollo och Bernie till en början. Han hade stor respekt och ville vara på tryggt avstånd. Han ville dock aldrig missa dem. Det tog en vecka innan han vågade sig fram. Nu går han inte att slita ifrån dem :) Kärlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar