lördag 1 juni 2013

Off we go

Det har varit en tuff vår på jobbet med enormt mycket att göra. Det har varit kul för det mesta men ganska slitsamt. Det har även varit mycket att stå i hemma och mycket planerande. Detta scenario hade vi även i början av året vilket låg till grund för den här resan.
Senaste veckorna har nedräkningen varit ett faktum och igår kom vi till dag 0. Vi tog tåget till Tårnby i Danmark och checkade in på Copenhagen GO Hotel. Det låg bara ett stenkast ifrån tågstationen och bara en hållplats ifrån Kastrup.
Boendet var superfräsht och trevligt. Definitivt värt 700 spänn. Solen gassade och termometern visade runt 25 grader. Härligt med sommar redan när vi passerat bron.
När klockan ringde 04:25 i morse uppskattade vi ännu mer det här hotellet. Tänk vad klockan visat om vi bott på svenska sidan...

07:00 satt vi bänkade på flyget som gled ut på startbanan. Med ett kraftfullt tryck bak mot ryggstödet lyfte vi mot högre höjder.

Resan gick bra och 11:35 lokal tid släpptes vi ut i ett 30-gradigt Turkland. De närmsta 15 dagarna spenderar vi några ynka kilometrar utanför Side. Närmare bestämt på Sunwing Side West Beach.

Eftersom ni längtat efter bloggen börjar vi direkt att bjuda på Turkiet i turistformat. Häng med på vår resa...

3 kommentarer:

  1. Åh vad kul att ni är igång med bloggen igen! Önskar er en underbar semester!!
    Sandra

    SvaraRadera
  2. Ha en skön semester och sola lite för oss med!
    Jessica

    SvaraRadera