onsdag 2 januari 2013

Onsdag som känns som måndag

Första arbetsdagen efter ledigheten. Kändes sjukt mycket som måndag idag, men samtidigt positivt att det är torsdag i morgon. Det innebär att det snart är helg igen. Till helgen är jag supersugen på en tripp till Ikea. Har massa småsaker som står på inköpslistan. Nya värmeljus bland annat. Snart helt slut. Sedan en ny tvålkopp, en mörkläggningsgardin till Jacobs rum, gardiner (alternativt tyg i metervara om jag hittar) mm. Vi ska även kolla på en ny större säng till Jacob med lite förvaringsmöjligheter. Vi har spanat in den här bland annat:

Det enda jag funderar på är om man kan sätta nån form av skyddsbräda på den. Tror Jacob lär ramla ner annars. Han utnyttjar HELA sängbredden när han sover :)
Eller hur snabbt lär de sig vart kanterna går? Räcker det att ramla ner en gång och sedan är man "omedvetet medveten"... Ja ni fattar... Sover era 4-åringar i vanlig säng utan kant?
Får väl lägga en madrass på golvet i början annars. Finns bara en risk att J tvärställer totalt och ska ha tillbaka sin gamla säng om han ramlar ner. Han är ganska dramatisk i sina handlingar. En chans, sedan är det klippt :)

Just nu är Tommy ute och springer. När han kommer hem blir det mys framför tvn med den andra fristående delen av Camilla Läckbergs "Fjällbackamorden". Vi får se om den är bättre än förra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar