söndag 27 oktober 2013

Jacobs rum

Som vi har jobbat och slitit i helgen. Köpte ju massa nytt på Ikea igår. Vi var uppe och skruvade och möblerade om till långt in på sena kvällen. Det är kul att fixa och dona.
Hyllan på bilden är ny. Vi bytte ut en liknande som han haft innan till denna som är lite större och snyggare. Den blev verkligen kanonbra i rummet.
Jacob är dessutom väldigt glad för blommor så det fick bli två nya sådana i hans fönster.

Vi köpte även en ny hyllkombination som sväljer lite mer av hans saker. Tidigare hade vi en del backar med miljoner grejor, men nu är det undanröjt. Det har varit rensning och städning och allt in i det nya. Bild på detta kommer senare.

Vi köpte även hyllan här bredvid som vi tänkt ha i kojan under hans säng. Tänkte att den var perfekt för lite böcker och sånt. Jag hade dubbelkollat innan vi åkte att den gick in mellan sängbenen. Glömde dock den lilla detalj att kolla höjden. Hade inte en tanke på det i all stress innan avfärd. Vi köpte hyllan, körde hem den, monterade och skulle sätta den på plats. Då slog tanken mig... Hel__te. Höjden. Det slog på 1,5cm! Bajs! Som Jacob skulle sagt... Så nu ligger den på blocket! Lattjo.

En annan sak som vi köpte var en vägghylla att ha inne vid datorn för lite spel och skrivare. Denna kom näääästan upp idag. Nästan ner också. Haha. Monterade, skruvade fast väggfästena, borrade hål, pluggade och började skruva upp den på väggen... Det kändes lite konstigt när vi borrade. Ryckte lite på den för att se att den verkligen satt. Det gjorde den INTE. Gah! Tänk om den rasat ner på datorskärmen innan vi hunnit känna om den satt. Ooops! Insåg efteråt att pluggen satt dåligt i våra konstiga tegelväggar. Ja, vi har tegel i nästan alla våra innerväggar! Hur som helst... Ner med hyllan igen. I morgon blir det andra plugg och längre skruv. Men men... Vi är på väg åt rätt håll iaf :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar