onsdag 9 oktober 2013

Sommar, höst eller vinter?

Ena veckan är det nästan 0-gradigt och vinterjacka och vantar åker fram. Nästa vecka är det brittsommar och 15 grader och sol. Hur ska det vara egentligen. Vinterväder eller sensommarväder? Vad sägs som vanlig traditionell höst med färgglada träd, mörker och tända ljus? För inte är det sommar längre och än är det för tidigt med snö.
Hörde föresten att julsakerna var framme på Rusta och andra liknande butiker. Är det inte lite tidigt? De får nästan ha på sitt samvete att de förstör många människors underbara julkänsla. För visst påverkar den. När första advent infaller vill man ju för första gången dofta glögg och nybakta pepparkakor. Hur skulle den känslan kunna infinna sig om vi åt pepparkakor hela hösten eller drack glögg var eller varannan vecka. Känslan byggs upp över tid. Förstör inte den!

I helgen var jag på jakt efter lite nya höstkläder. Det gick väl sådär eftersom jag fastnade i skoaffären. Kom i och för sig hem med ett par nya skor och det är väl aldrig fel. Jag har inte helt lätt för att hitta skor så är supernöjd.
Ska bara försöka hitta nya skor till Jacob också, sen känns det som att vi står oss ett tag.

Nu ska jag inta ryggläge i soffan och se Camilla Läckbergs nya film "Tyskungen". Lämnar ett betyg senare så ni vet om den är sevärd :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar