onsdag 2 februari 2011

Dags att bidra!

Vad vill ni vi ska blogga om? Kan väl hålla med om att det inte är världens bästa blogg, men ni är å andra sidan inte världens bästa läsare heller ;) När bidrog ni med en kommentar senast? Huh? Svårt att komma ihåg?
Så nu är det dags, bidra! Vad vill ni vi ska blogga om? Eller har ni någon fråga ni vill ha svar på? Slå till med vad som. Känn inga begränsningar. Shoot!

7 kommentarer:

  1. Läsa och kommentera är mig veteligen två olika saker :-) Jag kollar er blogg dagligen ;-) så fortsätt i samma anda. Lite mer inlägg bara om man får be..... Men det e så förbannat svårt att kommentera (för mig) får oftast göra om det både två och tre gånger. Det vill bara inte fastna/ Sanna

    SvaraRadera
  2. Jaja, det är det ju iofs, men med tanke på hur många som läser så är det lite kommentarer. Hade varit kul att få igång lite diskussion eller veta vad folk vill läsa. Framförallt är det ju kul att veta VEM som läser...
    Vet att det är problem att kommentera ibland och jag har överseende, men har alla sama problem?

    SvaraRadera
  3. Hej - jag har nyss hittat er blogg, och blev fast genast, vi har en son som e född 2008. Läser så småningom äldre inlägg. Jag vet inte vad ni skulle skriva om, men mig fick ni o stanna här med texten om pojkens dusch och korv-mat - låter nämligen precis som min son :D

    SvaraRadera
  4. Kul med nya läsare... :)

    SvaraRadera
  5. Vi är fler som läser men har alltid problem att kommentera. Fortsätt som ni gör. Tillräckligt intressant för oss med Jacob och små kul inlägg om det ena och andra.

    Vi har också bojkottat Facebook. Däremot har vi börjat med Skype sedan vi var i Spanien. Jättekul att prata med mor- och farföräldrar och kusinerna. Kan jag varmt rekomendera.

    SvaraRadera
  6. Hej, jag har hittat hit ett par gånger via kommentarerna i Ebbas blogg och gjorde likaså idag. Så vågar inte annat än att skriva en kommentar :)

    SvaraRadera
  7. Härligt att ni är här och bra initiativ Mia ;)

    Men du Diana, vad är det som inte funkar? Är ju uppenbarligen fler som säger så...
    Vet själv att det ibland är svårt att få fram den där förbannade koden som ska anges, men det har med att sidan som skapar lösenorden laddar långsamt. Man får oftast vänta en stund eller trycka skicka igen så den hämtar ny kod. Det är inte alltid den fattar tyvärr :( Är det detta problem ni ha eller är det nåt annat?
    Får kolla upp om det är något man kan påverka...

    SvaraRadera