onsdag 23 februari 2011

Semesterplannering: När - Var - Hur

Usch, nu närmar sig semesterplaneringen med stormsteg. Redan nu i vinterkylan måste man börja fundera ut när man vill ha semester. Både jobb och dagis vill veta hur man tänker. Den stora frågan är ju; Kommer sommaren tidigt eller kommer den sent? Eller kommer den inte alls?
Pratade med Tommy så sent som för någon dag sedan om vad vi skulle göra i sommar. För första gången har jag ingen idé alls. Saknar nästa lusten. Skumt. Det är ju inte så att jag inte vill ha semester eller inte vill hitta på nåt. Det kanske är våra 15 minus vi hade i förmiddags som talar, eller att vi nyligen kommit hem från skidsemestern... Vintern är ju inte ens slut så hur ska man kunna tänka sommar.

Har ni planer inför sommaren? Tips? Ibland behöver man inte åka så långt för att få semesterkänsla eller för att hitta på nåt kul.
Jag är lite sugen på att bara ha ett antal lata dagar på Öland eller nåt i stil med det. Lite strand, djurpark, fik och shopping liksom... Mest ryggläge dock :)

Jag och Tommy funderar på en weekend till Paris och det hade varit riktigt nice. Frågan är bara om man ska göra det nu till våren eller vänta till semestern. Egentid är underskattat nu för tiden! Man glömmer lätt bort...

2 kommentarer:

  1. Det sägs att man ska möta våren i Paris!

    Kan rekomendera Astrid Lindgrens värld. Adéla tyckte det var toppen redan i somras och då kände hon knappt till Pippi som hon blev helt såld på. Men de små husen, lekplatserna m m uppskattades också. Trevligt för oss vuxna med!

    SvaraRadera
  2. Vi pratade lite om det, men sa att vi skulle vänta tills nästa år. Tror det passar oss bäst.

    Ja Paris får nog bli till våren, men det finns lite småsaker att få på plats innan vi kan boka en resa. Hoppas det blir av iaf :)

    Hoppas allt är bra med er och att ni hade en trevlig resa! HAr kikat på era biler :)

    SvaraRadera