söndag 13 februari 2011

Teknikfreaken blir yngre och yngre

Jacob är och har alltid varit förtjust i Tommys iPhone. Det är nåt speciellt med touch. Tror det tilltalar barn på ett annat sätt än de hederliga knapparna. Dessutom är skärmen så stor se de känns som om de sitter i biosalongen när de får ensamrätt på apparaten :)

Tommy har laddat ner en app med massa små ikoner med bilder på olika djur, fordon och annat kul. Genom att klicka på ikonen dyker det upp större bilder på motivet i verkliga miljöer och med verkliga ljud. Gissa om detta är populärt. Han skiter fullständigt i Pippi och Bilar om han får sitta och klicka sig fram i denna magiska värld bland bussar, flygplan, apor, trummor och kastruller.

Han brås väl på sin far och kommer bli ett mobilfreak inom kort. Han leker ju uppenbarligen redan med 6000 kronors telefoner. Fullt normalt för en 2,5 åring...
Men han är duktig och intresset är på topp!

3 kommentarer:

  1. En appen har jag med. Bastian älskar den också. Annars så är det en favvo att skicka sms i tid och otid till kända och mindre kända:)

    SvaraRadera
  2. Nea älskar oxå den appen:) Hon kan hålla sig sysselsatt med det hur länge som helst. Utmärkt sysselsättning vid exempelvis bilturer tycker jag;) Kram

    SvaraRadera